Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 28 november 2023

Door gebruik te maken van de website van de Vooruitstrevende Hervormings Partij stemt u in met deze algemene voorwaarden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat u de website gebruikt.

1. Gebruik van de Website

1.1 U stemt ermee in de website alleen te gebruiken voor wettige doeleinden en in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.
1.2 U gaat ermee akkoord de website niet te gebruiken op een manier die de rechten van anderen schendt, de werking van de website verstoort, of in strijd is met toepasselijke wet- en regelgeving.

2. Intellectuele Eigendom

2.1 Alle inhoud op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en software, is eigendom van de politieke partij VHP en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten.
2.2 U mag de inhoud van de website niet kopiëren, reproduceren, verspreiden, of op enigerlei wijze gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de Vooruitstrevende Hervormings Partij.

3. Links naar Andere Websites

3.1 Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze websites.

4. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

4.1 De Vooruitstrevende Hervormings Partij behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment bij te werken. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina zijn geplaatst.

5. Aansprakelijkheid

5.1 De Vooruitstrevende Hervormings Partij is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit uw gebruik van de website.

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via +597 494-497.